平日限定パスタランチ 9/2-10/3
Pasta Lunch
- 前菜盛り合わせと選べるパスタのランチ(平日限定)
提供時間の目安 40分 - 2500
(税込 2750)
Antipasto
前菜
アロマクラシコ風 前菜盛り合わせ
季節のイタリアを感じるクラシックレシピ
Starters Mixed Aromaclassico-style
Primo Piatto
パスタ
*下記の5品よりお好みの一皿をお選びくださいませ
Please choose your favorite a dish
10種類の野菜を使った食べるスープ ”ミネストローネ”
Soup with Various vegetable "MINESTRONE"
「スパゲッティ」 真蛸、秋茄子、フレッシュトマト
Spaghetti with Octopus, eggplant and fresh tomato
「リガトーニ」 黒毛和牛のラグー・クラシコ
Rigatoni pasta with ragout Wagyu-beef
イタリア産フレッシュポルチーニ茸のリゾット (+2000円)
アロマクラシコ 秋のスペシャリテ
Risotto with Fresh porcini mushroom (+2000yen)
本日のパスタ料理
Today's Pasta
Dolce
ドルチェ
本日のドルチェ
Today’s Dessert
Caffé
カッフェ
食後のお飲み物
Coffee or Tea
2025/09/10|Updated NEW
ROMAの日替わりランチコース
Roman Daily Lunch course
- ローマ人の伝統習慣に倣って曜日ごとにメニューの変わるコース
提供時間の目安 60分 - 3500
(税込 3850)
Antipasto
前菜
アロマクラシコ風 前菜盛り合わせ
季節のイタリアを感じるクラシックレシピ
Starters mixed Aromaclassico-style
Primo piatto / Secondo piatto
ローマのパスタとメイン料理
~ローマ人の伝統習慣に倣って曜日ごとに~
~Following the roman tradition, each day of the week~
[Martedì / 火曜日 / Tuesday]
フレッシュトマトのスパゲッティ"プッタネスカ"
Spaghetti with fresh tomato, olive and capers
&
黒毛和牛と豚肉の"ポルペッティ" トマトソース
Wagyu-beef and pork polpetti with tomatosauce
[Mercoledì / 水曜日 / Wednesday]
ペンネ"アラビアータ"
Penne pasta with hot tomatosauce
&
森林鶏とジャガイモのアロースト ローズマリー風味
Roasted chicken and potato with rosemary
[Giovedì gnocchi / 木曜日 / Thursday]
自家製ジャガイモのニョッキ トマトソース
Home made potato gnocchi with tomatosauce
&
国産豚フィレの炭火焼き ルゲッタとトレビスのサラダ
Grilled pork fillet with rocket and trevis
[Venerdì pesce / 金曜日 / Friday]
ツナと茸のローマ風スパゲッティ"カレッティエッラ"
Spaghetti with tuna and mushroom tomatosauce
&
バッカラ(塩鱈)と赤エビのトラステーヴェレ風 白ワインソース
Braised solt cod with sauteed red rice prawn
[Sabato e domenica / 土曜日と日曜日 / Weekend]
スパゲッティ"グリーチャ" グアンチャーレとペコリーノロマーノ
Spaghetti with guanciale and pecorino cheese
&
森林鶏の炭火焼き ルゲッタとトレビスのサラダ
Grilled chicken with rocket and trevis
Dolce
本日のドルチェ
Today’s Dessert
Caffé
カッフェ
食後のお飲み物
Coffee or Tea
2025/08/31|Updated
アロマクラシコランチコース 9/2-10/5
Monthly Lunch Course
- 前菜盛り合わせと選べるパスタ、メイン料理のコース
提供時間の目安 60分 - 4500
(税込 4950)
Antipasto
前菜
アロマクラシコ風 前菜盛り合わせ
季節のイタリアを感じるクラシックレシピ
Starters Mixed Aromaclassico-style
Primo Piatto
パスタ
*下記の5品よりお好みの一皿をお選びくださいませ
Please choose your favorite a dish
10種類の野菜を使った食べるスープ ”ミネストローネ”
Soup with Various vegetable "MINESTRONE"
「スパゲッティ」 真蛸、秋茄子、フレッシュトマト
Spaghetti with Octopus, eggplant and fresh tomato
「リガトーニ」 黒毛和牛のラグー・クラシコ
Rigatoni pasta with ragout Wagyu-beef
イタリア産フレッシュポルチーニ茸のリゾット (+2000円)
アロマクラシコ 秋のスペシャリテ
Risotto with Fresh porcini mushroom (+2000yen)
本日のパスタ料理
Today's Pasta
Secondo Piatto
メイン料理
*下記の4品よりお好みの一皿をお選びくださいませ
Please choose your favorite a dish
骨付き仔羊肉のカツレツ仕立て
トマトとバジリコのケッカソース
Bone-in Lamb cutlet with Tomato and Basil sauce
本日の鮮魚料理
Today's Fish dish
黒毛和牛のタリアータ (+2000円)
パルミジャーノとバルサミコ
Wagyu beef tariata with Parmigiano and Balsamic (+2000yen)
黒毛和種 ”山形牛”のビステッカ (+3000 yen/ 2名様より)
3段階でじっくり火を通したアロマクラシコのスペシャリティ
Our “Specialty” Virgin Beef Bistecca Grilled (+3000yen / 2 persons~)
Dolce
ドルチェ
本日のドルチェ
Today’s Dessert
Caffé
カッフェ
食後のお飲み物
Coffee or Tea
2025/09/10|Updated NEW
シェフのおすすめランチコース 9/2-10/5
Chef's Recommendation Lunch Course
- 旬の前菜とスープ、選べるパスタと魚料理、黒毛和牛のコース
提供時間の目安 90分 - 7000
(税込 7700)
Antipasto
前菜
シェフ特製 本日の前菜
Today's Starter from Chef
Zuppa
スープ
”ミネストローネ”
10種類の野菜を使った食べるスープ
Soup with Various vegetable "MINESTRONE"
Primo Piatto
パスタ
*下記の4品よりお好みの一皿をお選びくださいませ
Please choose your favorite a dish
「スパゲッティ」 真蛸、秋茄子、フレッシュトマト
Spaghetti with Octopus, eggplant and fresh tomato
「リガトーニ」 黒毛和牛のラグー・クラシコ
Rigatoni pasta with ragout Wagyu-beef
イタリア産フレッシュポルチーニ茸のリゾット (+2000円)
アロマクラシコ 秋のスペシャリテ
Risotto with Fresh porcini mushroom (+2000yen)
本日のパスタ料理
Today's Pasta
Pesce
魚料理
本日の鮮魚料理
Today's Fish dish
Carne
肉料理
黒毛和牛のタリアータ
パルミジャーノとバルサミコ
Wagyu Beef Tariata with Parmigiano Cheese and Balsamic
Dolce
ドルチェ
本日のドルチェ
Today’s Dessert
Caffé
カッフェ
食後のお飲み物
Coffee or Tea
2025/09/10|Updated NEW
ページトップにもどる